Mitt oppdrag

In my loneliness I can create ... in my inner world I find myself to reunite and reintegrate the Spirit, the Mind and the Soul.


Opprettelse er en kjærlighetsbevis som reflekterer den samme vilje til det universelle bevissthet som jeg tar inspirasjon for å innse en kjærlighetsverden som i hvert øyeblikk gir livet til hele universet.

I den virkelige drømmens impalpable virkelighet, kan jeg nå komponere melodien i materieverdenen for å forene dem på et enkelt punkt hvor hele Skapelsens bevissthet er født.

Dette er en forpliktelse dedikert til meg selv og alt jeg er og det er. Nå vil jeg bli en integrert og lojal mann ... en mann alltid tilstede og bevisst i alt han skaper og opplever i hvert øyeblikk av sitt liv.


Jeg føler meg del av det store prosjektet av den kreative kraften som gjennomsyrer alt, og det er i Alt.

Jeg vil gjerne gi den rene melodien som ligger i mitt uforurensede hjerte ... Livets hjerte.

Melodiene som følger med i musikken kommer fra en impalpabel, immateriell verden, fra en verden der alt er i harmoni og derfra flytter melodiene inn i materielle verden for å kunne forvandles til vibrasjoner, følelser og følelser som ikke har noe connotation of space-temporal, men de tilhører hele universet.

Nå, mer enn noen gang, vil jeg dele melodiens verden med deg ... med alle som har lyst til å komme inn i det kreative universet av melodisk musikk.